Over ons

Het bedrijf werd in 1963 opgericht door Adelin Vijverman. Het transport bestond voornamelijk uit loonwerk en de ophaling van melk bij melkveehouders. In 1988 werd de zaak uitgebreid door zijn zoon Chris Vijverman. Er werd voornamelijk transport uitgevoerd in de voedingssector. Vanaf 1990 werden er ook internationale transporten gereden naar Spanje, Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk. In 1997 is Adelins jongste zoon Andy bijgetreden in de zaak. Tot 2010 werd er voornamelijk internationaal transport gereden. Daarna is dit terug afgebouwd naar nationaal transport.
Op 1 juli 2013 werd de firma uitgebreid met betontransport, met erkend BENOR-nummer 0055 (kwaliteitslabel). De stichter Adelin zag zijn zaak groeien tot met zijn pensioen 2009 , daarna zetten zijn zonen Chris & Andy de zaak verder.

Op 1 mei 2019 overlijdt Chris plotseling op 54 -jarige leeftijd. Ondanks dit tragische verlies, heeft Andy de volledige leiding van het bedrijf overgenomen.
Tot op heden rijden er dagelijks een 15 tal vrachtwagens in België voor het bedrijf waar service op de eerste plaats komt .
Renato Logo
Transport Vijverman BV

    Contact